Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Николай Панайотов сподели своето мнение

...
Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Николай Панайотов сподели своето мнение
Коментари Харесай

Николай Панайотов: Лудогорец е много добър отбор, но не разбирам защо играхме с такъв страх

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Николай Панайотов сподели своето мнение след отпадането от Лудогорец на ¼-финалите от Sesame Купа на България. " Червените " отстъпиха с 1:3 в Разград и напуснаха конкуренцията.

" Оценката ми е, че направихме доста неприятно първо полувреме. Играхме със боязън. Имахме няколко доста млади в състава, може би им е мъчно. Лудогорец е доста добър тим. Бяхме тотално надиграни, само че не разбирам за какво играхме с подобен боязън. Направихме смени, успяхме да създадем няколко обстановки. В момента, в който играехме добре, направихме нелепа неточност. Това ни костваше третия гол и мачът свърши ", сподели Панайотов.

" На полувремето направихме смени. Вкарахме умел човек в средата на терена. Голът стана от рикошет. Тежко е, когато получиш гол при започване на второто полувреме. Съжаляваме, че нямаме самочувствието ", продължи той.

" Отпадаме от Купата, само че се готвим за идващия мач отново с Лудогорец. Трябва да покажем друго лице, да се борим за всяка точка. Надявам се в неделя да изглеждаме по този начин, както на моменти през второто полувреме и да играем с по-голямо самочувствие ", приключи Панайотов.
 Лудогорец още веднъж победи ФК ЦСКА 1948 и е последният полуфиналист за Купата
Лудогорец още веднъж победи ФК ЦСКА 1948 и е последният полуфиналист за Купата

Разградчани завоюваха с 3:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР